Profil Syarikat

Nama Pendaftaran : Dromaeotech
Alamat : 26, Tingkat 1, Jalan Hj .Mohd Ali,
32000 Sitiawan Perak Malaysia.
Cawangan : Sitiawan, Perak

No. Faksimili : 05-6924757No. Telefon : 05-6924757Latar Belakang Syarikat
Sejarah Penubuhan Syarikat

Dromaeotech diasaskan pada tahun 2008. Tujuan kami adalah untuk membina dan menyediakan desktop berprestasi tinggi, komputer riba, pusat media, dan sistem profesional. Idea kami adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan kami dengan sistem permainan yang mereka boleh menyesuaikan diri mereka serta perkakasan mereka sendiri boleh memilih. Memperluaskan lagi pengetahuan dalam teknologi maklumat yang semakin pesat setanding dengan pasaran antarabangsa. Dengan pengetahuan yang mendalam kita akan memperolehi kejayaan.
Menjadi sebuah pusat servis komputer dan servis sistem karaoke. Meningkatkan pencapaian syarikat supaya lebih berjaya dalam teknologi maklumat masa kini yang semakin pesat setanding dengan pasaran antarabangsa. Mementingkan perkhidmatan pelanggan dengan baik dan berkualiti agar dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pengguna.Misi Syarikat

Misi Dromaeotech ialah "untuk menjadi lapisan Pasaran Pelopor dalam Komunikasi Dan Teknologi Maklumat, menyediakan pelanggan dengan teknologi mutakhir yang terkini dengan sokongan jualan"

Visi Syarikat

Visi Dromaeotech ialah "Untuk Bergerak Ke arah A Komunikasi One Stop Dan Penyelesaian Teknologi Maklumat Pusat dengan penekanan Kualiti perkhidmatan dan cemerlang setelah sokongan jualan."


Piagam Pelanggan

Piagam pelanggan bagiā€¦..

1.
Memastikan tahap rangkaian dan aplikasi berfungsi dengan baik.
2.
Membangun dan menyelenggara sistem aplikasi mengikut spesifikasi keperluan oleh pengguna.
3.
Memastikan kerosakan perkakasan dan perisian komputer dibaikpulih dalam tempoh cepat dari tarikh terima aduan kerosakan dari pengguna.